Post by destsaclundfocon on Feb 8, 2022 5:27:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Royal Match ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Royal Match IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת משאבים בלתי מוגבלת ▞▞▞
▞▞▞ Royal Match 2022 version ▞▞▞
זה לא הרבה משחק התאמת אריחים אבל אתה כן עושה קצת התאמה. משחק קטן שכיף לשחק שיהיה לך כיף הורד ותנסה אותו. אתה רק יכול לבוא להנות מזה כמה שבאתי ליהנות מהמשחק.
המשחק הזה הוא פנטסטי פנטסטי כי אני אוהב לשחק משחקים שאני צריך להתאים ל-3+. ולמשחק הזה יש אפילו משחק נפרד מיוחד שבו אני צריך לעזור להציל את המלך מנזק כלשהו. הורדתי רק היום 19.11.2021. & אוהב את זה. הייתי חייב לומר שזה בערך אותו הדבר הכי מצחיק (אם זו מילה) כמו Township. אם אתה אוהב הרפתקאות, שחקו במשחק הזה. זה מותח לפעמים. ובנוסף מתי עוד/איפה עוד אפשר להגיע לשבור כלים ולא להסתבך? בִּיוֹשֶׁר! מדהים!!!!!!!
משחק נהדר. מעסיק אותי שעות. חלק מהרמות מאתגרות במיוחד, אבל זה עושה את זה אפילו יותר מספק להשלים אותן. התגמולים עבור השלמת רמות הם נדיבים. רק הלוואי שלא התבקשתי כל כך הרבה פעמים להצטרף לצוות, לקחת חלק במירוצי שמיים, לקנות תוספות (וכו'). אשמח לשלם סכום קטן כדי לבטל את הסכמתך לכך. הגרפיקה נהדרת, ואוהבת את הפיניאטה. על מה המפתחות? אף פעם לא הצליח לסדר את זה!
ככה ככה
🤗
אחלה משחק ממש ממכר
זה יכול להיות משחק מהנה וזה היה עד לנקודה מסוימת. עכשיו שמתי לב לפערים במהלכים ראשוניים המותרים בחלק מהרמות. למשל, רמה 955. כשאני מתחיל, יש לי 26 מהלכים. צפיתי בכמה סרטונים ושמתי לב ששניהם התחילו עם 30 מהלכים. למה הייתי רוצה לתת לך עוד כוכבים אבל אם לא אקבל תשובה מספקת ולא איזו תגובה מתנשאת, לא אקבל.
ברגע שאתה נכנס למשחק של כמה שבועות, הרמות הופכות לקשות מאוד לנצח. לפעמים 50 מנסה לנצח לא משנה כמה מאיצים. הכל נועד לגרום לך להוציא כסף כדי להתקדם.
זה המשחק הרגיל שלך במשחק 3. כפי שאמר מבקר אחר, משחק ההצלה של המלך הוא מעט ורחוק, שיחקתי עד רמה 111 ושיחקתי במשחק ההצלה רק 3 פעמים! כן, אתה יכול לקשט את הטירה אבל זה לא הבחירה שלך בקישוט. עם זאת, זה כיף ואתה יכול לשחק בלי לבזבז כלום... עד שמשחק 3 יהיה קשה מדי. קצת כיף🤴
כייף
משחק פצצה מאוד כייף מומלץ באהבה 👍👍👍❤❤❤❤
מתסכל להפליא אבל אני אוהב את זה תמיד מאתגר!
תיארתי לעצמי שזה יהיה זהה לכל משחק אחר במשחק שלוש, למרות שהמודעות מציגות לך משחק שונה לחלוטין. אתה כן יכול 'להציל את המלך' כל ארבע שעות, אבל עדיין לא עשיתי אחד שבעצם כרוך בו לנוע לאורך החלקים. הוא בדרך כלל בחלק העליון מופרד מאזור המשחק ואתה מציל אותו משריפה או משהו. הסיבה היחידה שהתקנתי הייתה בגלל משחק מוטעה
זה משחק אמנות טוב, אבל כשתגיע לרמה מסוימת, (שלי רמה 248), העיצוב לאט לאט יאלץ אותך לסיים את כל הבוסטרים שלך. רוב הרמה בלתי מנוצח ללא $. תהנה מזה כשאתה ברמה נמוכה יותר, אז תישדד. היזהר בעת רכישת כרטיס פרימיום, כי הם סופרים אותו 30 יום בלוח השנה שלהם, אם אתה רוכש אותו ביום ה-27 לחודש, יש לך רק 3 ימים להשתמש בו. זה קורה לי. משחקים אחרים, זה לא קרה
אני לא מבין איך החברים שלי קיבלו את ה-Royal Pass בחינם אבל כשאני משחק זה אומר לשלם 9.99, ואני מעל רמות המשחק. זו הסיבה שנתתי כוכב אחד. המשחקים אינם הוגנים לכל השחקנים בכל רחבי הלוח
אוהב את המשחק אבל כל כמה ימים הוא מתקלקל. אחרי שאני טוען את המשחק, אני לא מצליח ללחוץ על שום דבר וכשאני יוצא מהמשחק המוזיקה עדיין מתנגנת עד שאני מכבה ומדליק את הטלפון שלי. *עדכון* אני לא יכול ללחוץ על כפתור ההגדרות לתמיכה. כל מה במשחק קפוא חוץ מהמוזיקה. אצטרך למחוק את המשחק אם הוא לא יתוקן בקרוב.
אוהב את המשחק!! רק הלוואי שנוכל להשיג יותר חיים להציל (יכולים להחזיק רק 15) ויותר מטבעות לכל רמה או פחות להמשיך. תודה. כל כך שמח שאין פרסומות!
קצת מבלבל ולא ידעתי שיש לי רק כל כך הרבה מהלכים להשלים כל שלב, אבל כיף עד עכשיו!❤
שיחקתי בו כמה שבועות. לפני דירוג המשחק הערכתי אותו בדרכים שונות. 1- זה משחק העתקה! אתה יכול למצוא חלוצים בקלות 2- למה אתה משחק? כי שחרר את הלחץ שלך ותהנה. הוא נועד רק כדי להשתמש בחייכם ולעודד אתכם לקנות!!! 3- המפתח המסכן עשוי לענות לי שאנו מספקים לך משחק חינם ואתה מאשים אותנו !!! מה הם ענו קודם למשתמש אחר. (באופן לא מפליא) 4- המשחק לא יעשה אותך מאושר. המשחק משתמש בסוללה ענקית
אני אוהב את המשחק אבל הוא קצת יקר אם אתה רוצה לשחק איתו הרבה. העלויות לא תמיד מתאימות אם אתה אוהב תחרות.
Royal Match Älypelit vqx
משחק מהנה ברמות מסוימות מאוד קשה אבל יכול להמשיך לשחק בלי רכישות באפליקציה
אוהב את המשחק הזה! הרבה כיף, תמיד משהו שונה מרמה לרמה אז בהחלט לא משעמם! מרגיע לשחק.
אני מסכים עם הרבה אנשים כאן, זה משחק מאוד ממכר. דירוג אותו ב-2 כוכבים לעת עתה. הטלפון שלי שודרג לאחרונה לאנדרואיד 12 ועכשיו המשחק לא מצליח להיטען. אני גם מקבל עכשיו התראות מהמערכת ששואלות אם אני רוצה להכניס את האפליקציה לשינה עמוקה כי היא קורסת כל הזמן. אנא תקן זאת.
משחק מהנה, להתחרות עם קבוצות אחרות, ללא פרסומות, משחק פופולרי מאוד, נסה את זה, אבל אזהרה, זה ממכר. 5 כוכבים.
בצד החיובי מדובר בגרסה הגונה של סדרת התאמה 3, בצד התחתון (הוצאתי 1.98 פאונד) זה כמעט בלתי אפשרי בלי להוציא, כמעט 1300 רמות ואף חלק אחד לא דומה לאף חלק מפורסם במשחק. אומר את זה, בזבזתי יותר מ-3 שעות בניסיון לעבור את הרמה האחרונה הזו והרבה פעמים נשארתי עם פריט אחד בלבד לסיום, אז שוב הוא מציע לי עסקה של 99p, רק כדי לקבל את 5 המהלכים הנוספים האלה.. זה טכנית משחק בחינם, אבל מדי פעם אתה צריך להוציא
מאוד כיף ומהיר עם נושא חמוד וגרפיקה.
משחק התאמה רגיל. אם אתה נהנה מהם, זה בשבילך
הרמות הנמוכות מהנות מאוד, אבל הגבוהות יותר מסומנות כקשות או סופר קשות. למעשה אי אפשר לנצח אותם אלא אם כן אתה קונה עזרים. קניתי את ה-Royal Pass פעם אחת אבל לא אשלם שוב. זה כבר לא כיף כי הייתי תקוע ברמה כמה ימים. בסופו של דבר אני מקבל ירידה של Lucky ואני עובר את הרמה. אם אינך במצב רוח טוב, או מתחמרר בקלות, מצא משחק אחר.
Royal Match 解謎 xmq
Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon કેઝ્યુઅલ rqjp
אני אומר בתור הראשון, קל בהתחלה ודי מהנה אבל אחרי שנתקע בכמה רמות במשך שבועות וחודשים רצופים הורג את החלק המהנה. אל תתעסק במשחק הזה חבל על הזמן..
משחק מדהים 👍🥇
המפתחים מגדירים את המשחק כדי לגרום לך להוציא כסף עבור בוסטרים, כלים ועוד מהלכים. אתה יכול לשחק משחק שוב ושוב... שיחקתי רמה יותר מעשר פעמים לפני שהתייאשתי וערכתי רכישות. רק אז המשחק מתקדם קדימה. אני רוצה החזר!
הגיע הזמן להסיר את ההתקנה. למה זה כל כך ארוך ומייגע לחדש את הסיכויים שלי? 20 דקות זה מעצבן יש לי דברים אחרים לעשות. בהתחלה נהניתי מאוד מהמשחק למרות שהמודעה שלך הטעתה מאוד, כלומר SAVE THE KING. השלב הזה התרחש רק פעם אחת! אף אחד לא מעריך בזבוז זמן לא נעים.
Royal Match Slagalice qlkc
מפרסמים שקרים , מה שבפרסומת זה לא משחק רמאים
יותר מדי.. ויתרתי ברמה 179. הייתי ממש ברמה הזו במשך שבוע קשה מדי שאי אפשר לנצח. אני אוהב אתגר אבל זה קצת מגוחך. הגעתי הכי רחוק שאני יכול מחקתי אפליקציה.